SEGRE

SORTEJOS ATZAR

L’ONCE reparteix 70.000 euros a Mollerussa amb el Cupó Diari

La distribució de la Grossa de Cap d’Any augmenta un 40%

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Organització Nacional de Cecs ONCE va repartir aquest dimarts 70.000 euros a Mollerussa gràcies a dos dècims premiats amb el sorteig del Cupó Diari, que va recaure en el número 47757. L’encarregat de portar la sort fins a la capital del Pla d’Urgell és Juan Pérez Benavides, agent venedor dels jocs de l’entitat des del quiosc del carrer Major. Pérez va repartir la sort venent dos cupons electrònics a través del Terminal Punt de Venda i cadascun d’ells va resultar afavorit amb 35.000 euros. Aquesta opció permet al client poder escollir en el moment de la compra el número que desitgi per participar en el sorteig. El Cupó Diari de l’ONCE ofereix, per un preu d’1,5 euros, 55 premis de 35.000 euros a les cinc xifres encertades.

D’altra banda, la distribució de números de loteria de la Grossa de Cap d’Any és, aquest any, un 40 per cent superior a la que es va donar el 2016 per aquestes dates. I és que els més de 2.700 punts de venda han augmentat la demanda de bitllets a Loteria de Catalunya, encara que de moment es desconeix quants bitllets s’han arribat a vendre.

El que sí que se sap del cert és que la venda de bitllets per internet s’ha multiplicat per quatre respecte les dades de l’any passat, i les reserves per fer participacions s’han triplicat. Curiosament, els números més relacionats amb la situació política actual són els més sol·licitats. De fet, el 155 i l’11017 ja estan esgotats, mentre que del 15500 i el 02710 en queden entre vint i trenta dècims.

tracking