SEGRE

FIRES ANTIGUITATS

Més de setanta cotxes, motos i camions històrics, protagonistes a Lleida Retro

|

Els cotxes clàssics són un dels atractius de les tres fires.

Els cotxes clàssics són un dels atractius de les tres fires.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’automobilisme té un espai reservat aquest cap de setmana a Fira de Lleida. I és que més de setanta cotxes, motos i camions històrics s’exposen a Lleida Retro. Entre aquests, catorze Seat 600 que es mostren amb motiu del 60è aniversari d’aquest model; nou cotxes de la marca Alfa Romeo (destaca un espectacular Junior Zagato 1600 del 1969); camions de les marques Barreiros, Ebro i Nazar, i dos Cadillacs. També resulta atractiva per als aficionats al col·leccionisme descapotables d’època, com ara Rolls Royce Silver Clouds, motos Vespa i sidecars.

Per la seua banda, la Trobada del Disc és el marc de Beatlemania, una interessant mostra amb 300 objectes relacionats amb els fab four. Prové d’una col·lecció particular i Lleida és el punt de partida d’aquesta exposició itinerant. La triple cita firal d’aquest cap de setmana es completa amb Lleidantic, que proposa als visitants un recorregut per antiguitats com ara màquines d’escriure (Columbia Bar Lock del 1900, Imperial del 1915 i Olivetti del 1908, entre d’altres) o calculadores.

La 24a edició de Lleidantic, l’11a de Lleida Retro i la 7a Trobada del Disc tancaran avui portes al Pavelló 3 de Fira de Lleida. L’horari d’obertura serà de les 10.30 a les 14.00 hores i de les 16.00 a les 20.30 hores.

tracking