SEGRE

Lleida commemorarà el Dia contra la Sida amb taules informatives, tallers infantils i un llaç humà

L’Associació Antisida organitza demà divendres diverses activitats

Imatge d'arxiu d'una festa infantil organitzada per l'Associació Antisida de Lleida.

Lleida commemorarà el Dia contra la Sida amb taules informatives, tallers infantils i un llaç humàSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Associació Antisida de Lleida organitza aquest divendres, amb motiu de la celebració del Dia Mundial de Lluita contra la Sida, diferents activitats per sensibilitzar i conscienciar sobre la prevenció del VIH. A la ciutat de Lleida es llegirà el manifest a les 12.00 hores a la plaça Paeria i tot seguit es crearà un llaç gegant humà, que es realitzarà de manera simultània a diferents indrets del territori català. Per a tots aquells que vulguin col·laborar és imprescindible portar una samarreta o jersei vermell. Les imatges de tot Catalunya es compartiran amb el hashtag #LlaçosPerlaSida.

A més, també hi haurà taules informatives de 9.00 a 15.00 hores a l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova, l’Hospital Universitari Santa Maria i al carrer Pi i Margall, davant de l’auditori. I com és habitual, l’entitat comptarà amb un estand principal a la plaça Paeria de 10.00 a 19.00 hores amb activitats lúdiques organitzades per l’Associació d’Estudiants de Ciències de la Salut (AECS), Creu Roja Joventut i alumnes del curs 'En plenes facultats'.

Per acabar la commemoració a Lleida, a les 17.00 hores s’iniciaran els tallers infantils i a les 17.30 hores a l’estand de l’entitat tindrà lloc una xocolatada popular.

tracking