SEGRE

DECÀLEG DISCAPACITAT

Presenten una campanya per fomentar àmbits culturals i de lleure inclusius

Un moment de la presentació de la campanya ahir.

Un moment de la presentació de la campanya ahir.PAERIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Paeria i entitats de Lleida van presentar ahir una campanya de sensibilització per afavorir l’accessibilitat de les persones amb discapacitat en els espais culturals i de lleure de la ciutat. Una campanya, amb el lema “Totes les persones tenen dret a disfrutar del temps lliure”, que se centra en un decàleg i que es presenta en el marc del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, que se celebra demà.

Aquesta campanya de sensibilització, promoguda per la Paeria, s’ha portat a terme en el si del Consell Municipal de Persones amb Discapacitat, en la qual han participat diverses entitats de la ciutat com Aremi, Down o l’ONCE.

Diversos usuaris d’aquestes entitats van explicar les seues experiències i les dificultats que es troben en el dia a dia per disfrutar del seu temps de lleure. També van proposar petites accions per sensibilitzar la població. Aquesta campanya es farà extensiva amb reunions amb els gestors de serveis, públics i privats, per arribar a acords concrets i també amb díptics en alguns establiments.

Entre els objectius hi ha aconseguir una ciutat més inclusiva, garantir l’accessibilitat i suprimir les barreres arquitectòniques i promoure entorns de lleure positius i accessibles per a tothom.

tracking