SEGRE

LLEURE NADAL

Festiu de compres a l'Eix i les zones comercials

Els comerciants, en plena campanya

L’Eix Comercial mostrava aquest aspecte malgrat la pluja.

L’Eix Comercial mostrava aquest aspecte malgrat la pluja.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El pont de la Puríssima va viure ahir el tercer i últim festiu d’obertura comercial autoritzada, que van aprofitar la majoria de botigues de l’Eix comercial i la Zona Alta així com les grans superfícies comercials de la ciutat de Lleida. Moltes persones van aprofitar per fer les compres de Nadal i moltes altres van aprofitar la jornada d’obertura per passejar i disfrutar d’altres activitats com la de patinar a la pista de gel instal·lada a la plaça Sant Joan de la capital del Segrià. La pluja, que va aparèixer a mitja tarda, no va restar la presència de persones als principals carrers. La campanya nadalenca va començar de forma oficiosa amb el Black Friday, el dia 24 de novembre, però, abans d’adoptar aquesta tradició comercial dels Estats Units, aquest pont era la que donava el tret de sortida als dies de compres nadalenques.

D’aquesta manera, els comerciants poden obrir ininterrompudament fins al dia de Reis (6 de gener), excepte el 25 i 26 de desembre i l’1 de gener. Així mateix, s’ha de destacar que només l’endemà, el diumenge 7, començaran les rebaixes d’hivern.

Sindicats com la UGT s’han mostrat contraris a aquest elevat nombre de dies sense tancar i han posat en marxa la campanya per reivindicar els drets dels treballadors.

L’Eix Comercial mostrava aquest aspecte malgrat la pluja.

L’Eix Comercial mostrava aquest aspecte malgrat la pluja.ITMAR FABREGAT

tracking