SEGRE

Catalunya, el terme que més va créixer en recerques de Google a Espanya el 2017

A continuació, l’atemptat de Barcelona, Bimba Bosé i Carles Puigdemont

Catalunya, el terme que més va créixer en recerques de Google a Espanya el 2017

Catalunya, el terme que més va créixer en recerques de Google a Espanya el 2017EFE/Archivo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Catalunya va ser el terme que més va créixer en les recerques de Google a Espanya durant el 2017 respecte el 2016, i a continuació l’atemptat de Barcelona, Bimba Bosé i Carles Puigdemont, segons dades de la llista de tendències que publica cada any l’empresa tecnològica.

A Espanya, se situen també al capdavant les recerques sobre Ángel Nieto, Eurovisió, HBO, Carme Chacón, iPhone 8 i la popular cançó Despacito" de Luis Fonsi, el que revela que més enllà de temes polítics i tragèdies els espanyols també han tret temps per cantar i ballar, segons informa avui Google.

En general, el 2017 va ser un any de preguntes, des de com s’inicien els incendis, fins com es fabrica una pancarta de protesta. De fet, les recerques amb la paraula "com" es van realitzar fins 10 vegades més que en anys anteriors.

Moltes de les recerques al món es van centrar en tragèdies i desastres: huracans al Carib i els Estats Units, i el terratrèmol a Mèxic. La fam a Somàlia i els refugiats rohinyás també van destacar entre el més buscat a nivell internacional.

S’hi sumen qüestions de com servir a les comunitats locals, des de com convertir-se en policia, parametge o bomber, fins com ser treballador social, activista i altres tipus de treball comunitari.

tracking