SEGRE

La realitat virtual arriba a Cucalòcum

A l’estand d’Enginyers Lleida, on els infants també podran apreciar els punts de calor del cos humà amb una càmera termogràfica

Enginyers Lleida

La realitat virtual arriba a Cucalòcum

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Enginyers Lleida, el Col·legi d’Enginyers Graduats i d’Enginyers Tècnics Industrials de Lleida (CETILL), participa un any més al saló Cucalòcum amb un estand que acull tres activitats per a diferents trams d’edat. L’atracció principal consistirà en una experiència amb ulleres 3D, confeccionades en cartró, per veure vídeos de realitat virtual per mitjà d’una aplicació de mòbil. Enginyers Lleida també posarà a disposició de l’activitat altres telèfons per als infants que no en portin.

Un altre dispositiu que Enginyers Lleida oferirà al seu estand és una càmera termogràfica que enregistra els diferents punts de temperatura amb variacions de colors. Les imatges es visualitzaran en la pantalla de la càmera d’infrarojos. Aquestes càmeres s’apliquen en àmbits tan diversos com els policials per a la detecció d’objectius i l’adquisició de dades, la detecció o l’anàlisi d’incendis, la medicina i la diagnosi o la detecció de pol·lució, entre d’altres.

Per als més petits hi haurà un taller de muntatge d’estructures Lego, on podran deixar anar la seva imaginació i construir tot tipus d’elements d’una manera amena.

La 27a edició de Cucalòcum (Parc de la Infància i la Joventut de Lleida) i la 12a edició de Cucaesport tindran lloc del 26 de desembre al 4 de gener als Pavellons 3 i 4 de Fira de Lleida.

tracking