SEGRE

ECOLOGIA SERVEIS

L’hotel Can Boix de Peramola, pioner a oferir carregador de cotxes elèctrics

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Les infraestructures per a la recàrrega de vehicles elèctrics són cada vegada més presents a les grans ciutats, però són molt difícils de trobar fora de les àrees urbanes. Són pocs els establiments turístics que ofereixen aquest servei als clients. En aquest sentit, l’hotel Can Boix de Peramola ha estat un dels primers a Lleida a instal·lar carregadors per a vehicles elèctrics i s’ha posicionat com una de les primeres empreses hoteleres que aposta per la innovació i per la cura del medi ambient.

Segons van informar ahir fonts d’aquest establiment de l’Alt Urgell, els clients tenen a la seua disposició carregadors per a vehicles Tesla i també carregadors universals per a la resta dels automòbils. Segons van explicar els fabricants, el vehicle elèctric ha arribat per quedar-se i el futur del medi ambient passa per potenciar aquesta mena de transport que redueix significativament les emissions de CO

2

.

A Lleida, la Paeria té registrats al padró automobilístic mig centenar de vehicles elèctrics i 241 híbrids, és a dir, que es propulsen alternant un motor elèctric i un altre de combustió. La compra d’aquest tipus de cotxes és encara minoritària, però es preveu que el mercat creixerà durant els pròxims anys.

tracking