SEGRE

SALUT CONSUM

Retiren més lots de llet infantil per salmonel·losi

Lactalis suprimeix tots els productes fets a la planta de Craon, França || Al detectar-se un brot en nadons de sis mesos

Imatge d’arxiu d’un centre de munyiment.

Imatge d’arxiu d’un centre de munyiment.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La filial estatal de la multinacional francesa Lactalis Internacional, Lactalis Nutrición Ibérica, amb seu a Catalunya, ha retirat del mercat tots els productes fabricats a la planta de Craon (França) des del 15 de febrer del 2017. Les autoritats sanitàries franceses van obligar a retirar productes d’aquesta planta, principalment fórmules infantils de llet, associats a un brot de salmonel·losi en nens menors de sis mesos.

Segons assenyalen les mateixes autoritats franceses, aquests productes s’han distribuït tant dins com fora de la Unió Europea. Lactalis Nutrición Ibérica ja havia tret del mercat alguns lots d’aquests productes, però finalment ha pres la decisió de retirar-los tots per precaució. Aquesta decisió afecta trenta nous lots que inclouen fórmules infantils en pols per a lactants de les marques Sanutri i Damira, farinetes de cereals de Puleva Bebé i un mòdul de nutrició a base de maltodextrina en pols.

En aquest sentit, segons l’empresa Lactalis Nutrición Ibérica està contactant amb els clients per retirar els nous productes del mercat. L’empresa assenyala que el consum de productes i lots de les marques Sanutri, Damira i Puleva Bebé és “segur”, inclosos tots els productes de llet líquida de la marca Puleva Peques com les farinetes de cereals Sanutri i Damira, ja que es fabrica en instal·lacions de l’Estat.

tracking