SEGRE

ESNOTICIA

La grossa deixa una pluja de milions a dotze províncies amb especial sort per a Vilalba

Torna a Galícia, on va repartir 520 milions en aquesta població de poc més de catorze mil habitants

Juan Carlos Menocal, de la penya taurina de Santander.

Juan Carlos Menocal, de la penya taurina de Santander.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El número 71198 va ser afavorit ahir amb la grossa de la Loteria de Nadal, encarregada de repartir una pluja de milions a dotze províncies. Eren les 11.54 hores i, després de conèixer-se ja vuit premis, al Teatro Real s’estava omplint el desè filferro de la sisena taula quan Yousseff Salhi i Noelia Katiuska van cantar el premi més esperat. Després de diversos anys caient de forma íntegra en diferents localitats, la gràcia va arribar fins a dotze províncies, entre les quals van destacar Màlaga i Lugo, dos de les més afortunades.

El premi més esperat, amb 4.000.000 d’euros per sèrie, va beneficiar especialment Vilalba, localitat gallega de poc més de catorze mil habitants, on va repartir 520 milions d’euros, amb més de cent trenta sèries guanyadores venudes a l’administració de loteries El Alcázar, en ple centre. Allà va ser on es van comprar les cinquanta sèries de la grossa que van tocar ahir al bar Cascudo, ubicat a la parròquia de San Juan del poble. També van arribar de mans d’El Alcázar els bitllets guanyadors al col·legi Insua Bermúdez, on professors i uns altres sis treballadors es repartiran prop de 44 milions d’euros.

Una altra part important del premi va viatjar fins al sud de la península per arribar a Màlaga, on l’administració 59, ubicada al barri de La Trinidad, va repartir més de 320 milions d’euros gràcies a trenta-dos sèries venudes. Entre els malaguenys afortunats, es troba l’àrea de Mobilitat de l’ajuntament, que tenia a la cartera setanta dècims dels 320 venuts allà.

Madrid capital, Torrejón de Ardoz (Madrid), Jaca (Osca), Baeza (Jaen), Sort (Lleida), Santander, Cadis, San Bartolomé (Lanzarote), San Pedro del Pinatar (Múrcia), Santa Cruz de Tenerife i Benetússer (València) van ser els llocs en els quals també es va vendre la grossa.

Arriben 26 dècims gallecs fins a una residència de Ciudad Real Unes trenta persones, entre treballadors i voluntaris de la residència d’ancians Sagrado Corazón de Campo de Criptana, a Ciudad Real, van ser ahir premiades per vint-i-sis dècims de la grossa de la Loteria de Nadal, “gràcies a un voluntari que els va portar de Lugo”. Els afavorits van rebre la notícia entre llàgrimes i somriures i van explicar que “ens els porta tots els anys i els hem estat compartint entre diverses persones”. La superiora de la residència, sor Ana María Campos, va explicar que, encara que la congregació no inverteix en loteria, “compartim totalment l’alegria que tenen tant els voluntaris que vénen a cosir i a planxar els dimarts com les treballadores”.

Juan Carlos Menocal, de la penya taurina de Santander.

Juan Carlos Menocal, de la penya taurina de Santander.EFE

tracking