SEGRE

INFÀNCIA SOLIDARITAT

Creu Roja necessita joguets per a nens d’entre 0 i 3 anys i d’entre 10 i 14 anys

A Lleida es repartiran joguets entre 2.000 nens.

A Lleida es repartiran joguets entre 2.000 nens.CREU ROJA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Creu Roja Joventut va fer ahir una crida a la ciutadania en el marc de la campanya de recollida de joguines per a nens en situació de vulnerabilitat. L’entitat assegura que, a quinze dies per al tancament de la campanya, encara els falten el 20 per cent dels joguets que necessiten per al seu objectiu. A Lleida, l’entitat ha recollit uns 1.600 joguets però confien a assolir l’objectiu d’arribar a 2.000 menors amb algun joguet.

Creu Roja també va informar que les franges d’edat en les quals necessiten més articles són les de nens d’entre 0 i 3 anys i d’entre 10 i 14 anys. Per al primer grup, es recomana la donació de jocs i joguines que promoguin l’experimentació i l’estimulació sensorial, com poden ser jocs de construcció, joguets amb so i moviment, jocs per pintar i crear. Pel que fa als nens de 10 a 14 anys, es recomana material esportiu, joguets d’estratègia o jocs de taula interactius. Així mateix, s’ha de tenir en compte que els joguets han de ser educatius, no bèl·lics, no sexistes, sostenibles i que, preferentment, fomentin el joc cooperatiu.

Fins al dia 3 de gener es podran fer entregues a les diferents seus de Creu Roja. A la ciutat de Lleida, a més a més, també es podran portar a les botigues Jar Toys i Niu de Jocs fins al 29.

tracking