SEGRE

ESNOTICIA

Els quarts es fan pregar en el sorteig de Nadal més llarg

Vinaròs i Candás, entre els més afavorits

Clients del bar restaurant Repinaldo de Candás, a Astúries.

Clients del bar restaurant Repinaldo de Candás, a Astúries.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El 13378 i el 61207, premiats amb el quart premi, es van fer pregar en el que va ser un dels sortejos més llargs. Poc després de les 13.00 hores, els nens de Sant Ildefons van cantar els números premiats amb 200.000 euros la sèrie, amb els quals es va tancar pràcticament un sorteig que havia començat prop de les 09.00 hores.

En aquesta ocasió, la sort va voler caure a Vinaròs, Castelló, Priego de Córdoba (Còrdova), Vigo i Candás, localitat asturiana en la qual el número 61207 es va vendre íntegrament. A l’administració número 1 d’aquesta localitat costanera, es van assignar cent setanta sèries (34 milions d’euros), que van ser venudes sobretot al restaurant Repinaldo.

El gerent, Ángel Martínez, va calcular que van distribuir uns 20.000 euros, tant en dècims com en participacions, entre la clientela habitual de l’establiment i visitants de la localitat marinera. El premi estarà “molt repartit per tot Espanya, ja que molts turistes van decidir comprar-lo des que es va posar a la venda a l’estiu”, va afegir Martínez.

Mari Carmen Gálvez és empleada de l’administració número 2 de Vinaròs, que va especificar que la majoria de les cent cinquanta-sis sèries del número 13378 es van repartir en petites participacions i van deixar un pessic del premi als clients d’una pizzeria, docents i pares d’un col·legi, i membres d’una escola per a adults. “La gent venia a l’administració buscant el 13 en les terminacions, i com que no en teníem, vam oferir aquest número que comença per 13”, va afirmar en aquest sentit la venedora de loteria, mentre es mostrava sorpresa per l’èxit d’una xifra que acostuma a tenir mala fama.

Per la seua part, Castelló va ser un dels municipis més afavorits en el sorteig d’aquest any, en el qual diverses administracions hi van repartir més de trenta-tres milions d’euros.

tracking