SEGRE

ESNOTICIA

Un ‘pessic’ del cinquè alegra una fàbrica de Manlleu

La Galícia incendiada guanya més d’1 milió

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Alegria i emoció va ser el que es va viure ahir a les portes de l’empresa Esbelt de Manlleu, una de les afavorides en amb cinquè premi, dotat amb 6.000 euros al dècim. En concret, l’empresa de cintes transportadores va vendre entre els treballadors 380 bitllets del número 03278, el cinquè dels vuit premiats amb aquesta quantitat. Pocs minuts abans de les 10.45 hores, el cava va començar a córrer a moltes de les llars d’aquesta localitat.

Una de les administratives d’Esbelt, Marta Quert, va explicar va ser la primera a anunciar la bona notícia entre els companys. “Estava mirant a l’ordinador quins eren els números que ja havien sortit premiats i, de sobte vaig veure el nostre. Em vaig posar molt nerviosa i vaig començar a dir-ho a la gent però no s’ho creien”, explicava, mentre afegia que “al final vaig haver d’agafar l’altaveu i anunciar a través de megafonia que ens havia tocat el cinquè premi”.

Lebrija, Castelló de la Plana, Sabadell, la Pobla de Fornals, Manlleu i Formentera també van ser algunes de les localitats afavorides amb els números guanyadors d’aquest premi. A Pontevedra, per exemple, el bar Lo que Queda del Día de Salvaterra de Miño va repartir poc més d’un milió d’euros al vendre 18 sèries del número 18065. Un dels cambrer, encarregat de comprar la loteria, va ser el que va adquirir “per atzar” els dècims “perquè coneixia l’amo de l’administració”, va explicar una de les sòcies del local, que estava “molt contenta” d’haver repartit “tanta alegria” en una de les localitats més afectades pels incendis forestals del mes d’octubre passat.

De fet, una de les agraciades és una dona a la qual el foc va calcinar la casa i que es va atansar al bar per brindar amb qui li ha portat sort, una cosa que em va emocionar la sòcia de la cafeteria. “Compensa una mica el malament que va ho passar”, admet. La Bruixa d’Or de Sort també va repartir 60.000 euros amb el 58808, el primer dels cinquens. Com a anècdota, el propietari Xavier Gabriel, va assegurar que van vendre un número quatre xifres per sota del 06914, el tercer.

tracking