SEGRE

GUIA

Més música a la cavalcada de Reis de Tàrrega

Un grup de tècnics ultimaven ahir els preparatius de les carrosses de la desfilada de Tàrrega.

Un grup de tècnics ultimaven ahir els preparatius de les carrosses de la desfilada de Tàrrega.XAVIER SANTESMASSES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La música tindrà un protagonisme destacat en la cavalcada dels Reis Mags de Tàrrega. Així, per primera vegada les tres carrosses portaran altaveus des dels quals s’emetrà la mateixa melodia, segons van detallar ahir membres de la comissió del grup de teatre BAT, encarregada de la cavalcada. Amb referència a la música, repetiran les actuacions en directe Batbatuka i els Tambors Diables BAT, a les quals s’incorporarà la del grup local Her Majesty, que oferirà els seus temes des d’una de les deu carrosses que participaran a la rua.

Els tres Reis estaran acompanyats d’un centenar de patges, furgonetes plenes de regals, dels Motards Tàrrega, que repeteixen després del debut l’any passat, i de Lo Tossino, element del bestiari local que aquest any 2018 recollirà els xumets dels més petits al Pati una hora abans d’iniciar la rua.

Al centenar de patges de la desfilada, s’hi han de sumar 130 que faran arribar els regals a les cases. Durant la desfilada, es repartirà una tona de caramels sense gluten.

tracking