SEGRE

CIÈNCIA COL·LABORACIÓ

El Col·legi de Metges de Lleida, compromès amb la biomedicina

Un moment de l’entrega econòmica a l’IRBLleida.

Un moment de l’entrega econòmica a l’IRBLleida.IRBLLEIDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Col·legi de Metges de Lleida (Comll) ha sigut el patrocinador aquest any de la Jornada Jesús Montoliu, organitzada per l’Institut de Recerca Biomèdica de Lleida (IRBLleida), que es va celebrar els passats 11 i 12 de desembre.

La corporació mèdica va fer una entrega de 1.050 euros que van contribuir a l’organització d’aquesta cita biomèdica en la qual, de manera anual, es convida un investigador o investigadora de prestigi nacional o internacional per compartir experiències i xarrades amb els investigadors predoctorals de la institució.

Per a aquesta jornada, l’IRBLleida va convidar Ángela Nieto, bioquímica i biòloga molecular que compagina actualment el seu càrrec de directora a la Unitat de Neurobiologia del Desenvolupament de l’Institut de Neurociències (CSIC-UMH) d’Alacant amb altres tasques en diferents associacions i comitès.

El Col·legi Oficial de Metges de Lleida és una de les entitats que col·laboren amb l’IRBLleida en la promoció de la recerca de la investigació a la demarcació lleidatana des de fa sis anys.

tracking