SEGRE

ENTITATS LLEIDA

La Coordinadora de Gent Gran vol més formació per als voluntaris sèniors

La coordinadora s’ha marcat els seus grans objectius.

La coordinadora s’ha marcat els seus grans objectius.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Coordinadora de Gent Gran i el Voluntariat Sènior de Lleida i Comarques vol ampliar i dinamitzar la seua borsa de voluntariat sènior, a banda de dotar-la de més formació.

Aquests seran, entre altres, els principals objectius de l’entitat, segons explica la seua presidenta, Dolors Arderiu, que afegeix que “en la pròxima assemblea també presentarem idees per optimitzar sinergies de bones pràctiques entre les diferents llars de jubilats així com fer formacions per a les juntes directives de les associacions que integren la coordinadora”.

D’altra banda, la nova junta de l’entitat també treballarà en noves línies, com la de millorar i incrementar la relació, comunicació i col·laboració amb altres administracions en benefici dels associats de la societat en general. La Coordinadora de Gent Gran i el Voluntariat Sènior de Lleida i Comarques celebrarà l’assemblea general per al 18 de gener vinent, a la qual s’espera l’assistència dels representants de totes les llars de gent gran de Lleida així com la de les de les comarques, que hi estan adherides.

tracking