SEGRE

EDUCACIÓ AVENÇOS

La pissarra ja és tecnològica a Castellserà

L’escola El Terrall de la localitat n’adquireix cinc de digitals i un monitor interactiu per substituir els tradicionals guixos a les aules || Inversió de 16.000 euros en 4 anys de l’AMPA i del consistori

266496_1.jpg

266496_1.jpgSEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els alumnes de l’escola El Terrall de Castellserà ja no utilitzen la tradicional pissarra i el guix per impartir ensenyaments. El consistori i l’AMPA, molt sensibilitzats en l’educació dels més petits, han invertit en els últims quatre anys un total de 16.000 euros per equipar tecnològicament el centre. Primer amb cinc pissarres digitals i ara, amb un monitor interactiu Clevertouch, l’última adquisició, que ha estat finançada per l’ajuntament amb més de 2.800 euros.

La directora de l’escola, Montse Bonet, revelava ahir que “el guix ja l’hem suprimit a les classes. I si queda alguna pissarra, la utilitzem per penjar un mural”. Segons Bonet, “les noves tecnologies són el dia a dia de la societat i els més petits tenen més motivació a classe si poden aprendre amb aparells digitals”. Amb tot, la directora va destacar “la importància del joc simbòlic, que també treballem”. El monitor interactiu Clevertouch va arribar el Nadal passat i està instal·lat a l’aula dels alumnes de P-3. Segons la directora, “ens ofereix accés a internet amb una gran pantalla des de la qual podem accedir a les múltiples activitats del departament d’Ensenyament”. Alhora, el monitor ja té algunes propostes que combinen imatge i música.

Per la seua part, l’alcalde de Castellserà, Marcel Pujol, va dir que “amb l’escola comença tot, ja que els alumnes són el futur del poble”. El primer edil va destacar “la gran sensibilitat del consistori per a l’educació, tant per la llar d’infants com per l’escola i les activitats que programen durant l’any a la localitat”. Pujol va recordar que l’AMPA va comprar l’any 2014 dos pissarres digitals, el 2015 i el 2016 entre el consistori i l’AMPA en van adquirir tres més i ara l’ajuntament ha apostat per aquest monitor interactiu Clevertouch.

tracking