SEGRE

FAUNA INVESTIGACIÓ

Un lleidatà maltracta una cria de senglar al canal de Pinyana

Va ser denunciat pels Rurals al veure-ho en un vídeo gravat en una séquia

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Segons ha pogut saber SEGRE, els Agents Rurals del departament d’Agricultura van denunciar ahir com a presumpte autor d’un delicte de maltractament animal un veí de Lleida que va ser gravat, en un vídeo que es va fer viral, colpejant violentament i intentant ofegar una cria de senglar a l’interior d’una séquia del Canal de Pinyana que hi ha entre la ciutat de Lleida i Alpicat.

El cap dels Agents Rurals a Lleida, Llorenç Ricou, va assegurar ahir que “avui (per ahir) l’hem identificat, localitzat i denunciat com a presumpte autor d’un delicte de maltractament i per la difusió del vídeo”. Aquest cas de maltractament hauria tingut lloc el cap de setmana passat a la séquia del Cap, a la partida d’Alpicat de Lleida, segons van informar des del Canal de Pinyana, que van reconèixer el lloc en el qual es va produir. Un altre dels indicis pel qual s’haurien guiat els investigadors és la granota que vestia el maltractador, amb el logo d’una firma ramadera que té una explotació al Segrià. Durant el vídeo, l’home parla en català i en castellà i utilitza expressions aragoneses o de la Franja.

El vídeo dura uns dos minuts i es veu l’home colpejant i intentant ofegar l’animal

El vídeo, que té una durada d’uns dos minuts, es va fer viral a les xarxes socials i fins i tot la Guàrdia Civil va fer una publicació a Twitter en la qual afirmava: “Coneixes el que ha colpejat i ofegat un senglar que havia caigut a un canal de reg? El vídeo s’ha fet viral a les xarxes... en difonem un fragment. #Colabora seprona@guardiacivil.org”.

Diverses entitats animalistes que el van difondre van assegurar ahir a la tarda que l’autor havia estat identificat i que era de Tarragona, una cosa que van desmentir a aquest diari els Rurals.

L’home intentant ofegar el senglar.

L’home intentant ofegar el senglar.ANIMANATURALIS

L’home intentant ofegar el senglar.

L’home intentant ofegar el senglar.ANIMANATURALIS

tracking