SEGRE

CULTURA GASTRONOMIA

Els germans Roca cuinaran en una festa dels Oscars

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els germans Roca, propietaris d’El Celler de Can Roca, van rebre ahir l’encàrrec de preparar el sopar per a la festa organitzada per Elton John, que se celebrarà després de l’entrega dels Oscars el proper 4 de març. Els cuiners de Girona van explicar que el menú estarà inspirat en els plats de “tradició familiar i sabors de la Mediterrània”. De fet, van destacar que el primer plat que provaran els convidats a la festa serà un canaló “amb recepta de la mare”.

La magnitud de l’encàrrec i la distància que separa Girona de Los Angeles farà que els germans Roca hagin de comptar amb l’ajuda de cuiners locals. A més, es va acordar que els productes de la zona de Califòrnia seran l’“estrella” de la nit.

Els diners que es recaptin a la festa organitzada per Elton John es donaran a la investigació

Els xefs van explicar que la idea principal és donar alternatives al miler de comensals, ja que s’ha de tenir en compte que hi assistirà un públic molt heterogeni i s’ha de poder acontentar tots els assistents.

La festa organitzada pel cantant britànic és una de les tres celebracions més importants de les conegudes com a “after party”, festes celebrades després de la gala dels Oscars. La d’Elton John tindrà, a més, finalitats benèfiques.

L’any passat, el britànic va aconseguir recaptar set milions de dòlars, que es van destinar a la investigació, i es va anunciar que aquest any esperen augmentar els diners recaptats.

tracking