SEGRE

GUIA

La UdL premia escolars pels seus relats sobre ciència

L’entrega de premis als nou alumnes guardonats es va celebrar ahir al Saló Víctor Siurana de la UdL, presidit pels vicerectors Neus Vila i Francesc Garcia.

L’entrega de premis als nou alumnes guardonats es va celebrar ahir al Saló Víctor Siurana de la UdL, presidit pels vicerectors Neus Vila i Francesc Garcia.UDL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Universitat de Lleida ha premiat dotze escolars de Lleida, Balaguer, Juneda, Alguaire, les Borges Blanques, Bossòst i Vielha en el marc de la quarta edició del concurs de relats curts Me’n Contes un de Ciència? Els guardonats són nou nenes i tres nens, de Primària i Secundària, que rebran material educatiu per a ells i els respectius centres. L’activitat forma part de la 22a Setmana de la Ciència, de la qual la UdL és membre col·laborador.

El concurs, que va fer ahir entrega dels guardons, estableix un primer premi de cent euros i un segon de cinquanta. També hi ha un guardó especial de cinquanta euros per a cada col·legi o institut que tingui un o més alumnes reconeguts en el primer premi de cada categoria.

tracking