SEGRE

REIVINDICACIONS MAREA LILA

Manifestació de dones per la vaga del dia 8 de març

Sortirà de Ricard Viñes i arribarà a Sant Joan, on hi haurà tallers i concerts

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La vaga que s’ha convocat arreu del món per al proper 8 de març comptarà a Lleida amb una manifestació de dones que arrancarà a les sis de la tarda a la plaça Ricard Viñes i que acabarà a Sant Joan després de passar per l’avinguda Catalunya i l’Eix Comercial. Així ho van anunciar ahir integrants de la plataforma Marea Lila (formada per diferents moviments i entitats), que convoquen les dones a seguir aquesta vaga que alguns sindicats han demanat que sigui general i altres han convocat aturades de dos hores per a protestes per la bretxa salarial o la violència masclista i reclamar igualtat efectiva.

La manifestació, que finalitzarà amb la lectura d’un manifest i un concert de Mari Popes, serà el colofó a una jornada que es posarà en marxa al matí amb l’organització de diversos tallers, piquets informatius i un dinar popular a la plaça Sant Joan. “El 2007 ja es va convocar una vaga feminista, però aquesta vegada està agafant molta força”, va assegurar Maria Alloza, portaveu de la Marea Lila.

Amb l’objectiu d’acabar de definir el cartell feminista de la jornada, així com les accions que es portaran a terme en el marc del Dia Internacional de la Dona, la Marea Lila ha convocat una assemblea oberta de comitè de vaga demà a partir de les set de la tarda a La Baula.

Moment de la presentació de la manifestació que se celebrarà a Lleida el 8 de març.

Moment de la presentació de la manifestació que se celebrarà a Lleida el 8 de març.R.RÍOS

tracking