SEGRE

REIVINDICACIÓ

Rècord de participació a la Cursa de la Dona d'Agramunt

Comencen els actes a Lleida per celebrar el dijous el Dia Internacional de la Dona

Rècord de participació a la Cursa de la Dona d'Agramunt

Rècord de participació a la Cursa de la Dona d'AgramuntX. Santesmasses

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agramunt ha celebrat aquest matí la sisena edició de la Cursa de la Dona d’Agramunt en una de les edicions més multitudinàries ja que s’han registrat 760 inscripcions, assolint un rècord de participació. Les gotes de pluja de primera hora del matí no han impedit que la cursa tirés endavant i s’ha pogut celebrar una gran jornada solidària i esportiva.

El matí ha començat amb una sessió de zumba i a les 11.00 hores s’ha donat el tret de sortida desprès que l’Associació de Dones l’Esbarjo fes lectura d’un conjunt de missatges per reinvindicar el paper de la dona.

Com en edicions anteriors, la cursa-caminada estava oberta a tothom i tenia dos recorreguts diferents, un de sis quilòmetres i un de vuit, pensats perquè ho poguessin fer tots els públics.

A més de la samarreta commemorativa de la cursa d’aquest any, els participants han tingut un avituallament de beguda i menjar a l’arribada. A més, s’ha fet un sorteig amb una cinquantena de premis i obsequis que han donat establiments i negocis que han volgut col·laborar amb la cursa.

tracking