SEGRE

TELECOMUNICACIONS TELEVISIÓ

Una lleidatana porta la passió per la dansa a la tele

Claudia Riera competeix contra catorze ballarins a ‘Fama, a bailar’|| El programa es va estrenar diumenge al canal #0

Claudia Riera

Claudia Riera

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Lleida té des d’ahir una nova representant al món televisiu i les xarxes socials. Es tracta de la jove Claudia Riera, de 22 anys, que des de diumenge concursa a Fama, a bailar, l’última edició del popular programa de dansa que es va estrenar el 2008 i que ara torna a presentar Paula Vázquez al canal de pagament #0. Riera està especialitzada en dansa urbana i, encara que cursa INEF, des de fa prop de tres anys compagina els estudis amb la feina com a professora a l’escola Dancescape de la ciutat de Lleida.

El director de Dancespace assegura que “estem orgullosos que el seu esforç tingui recompensa”

“Estem molt orgullosos que una de les nostres professores, que també va ser alumna nostra des de ben petita, formi part d’un concurs com aquest que ha evolucionat molt des dels inicis i ara compta amb grans professionals del món de la dansa”, va explicar a aquest diari el director de l’escola Dancescape, Xavier Blanco, i va afegir que “li donem molt suport i estem molt contents que tot el seu esforç tingui recompensa, ja que és una jove molt treballadora que va començar a interessar-se pel ball fa prop de catorze anys”.

Actualment, Riera es troba a l’acadèmia de Madrid, on haurà de competir contra catorze aspirants més.

fitxa

Claudia Riera Edat: 22 anys

Lloc de naixement: Lleida

Concursant de ‘Fama’. Va començar a ballar dansa urbana als vuit anys a l’escola Dancescape, on des de fa prop de tres anys imparteix classes. Actualment compagina la passió per la dansa amb els estudis d’INEF.

tracking