SEGRE

TECNOLOGIA GOOGLE

Reparació de PC vells a Gardeny

Els interessats van portar els ordinadors obsolets per actualitzar-los amb un nou sistema operatiu || La trobada tecnològica va reunir una desena de persones

Alguns participants de la jornada d’ahir, organitzada per GDG Lleida.

Alguns participants de la jornada d’ahir, organitzada per GDG Lleida.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’edifici Cedico del Parc Científic i Tecnològic de Gardeny va acollir ahir una trobada, gratuïta i oberta al públic, per reparar ordinadors vells que portaven els mateixos participants. L’activitat, organitzada pel Google Developer Group de Lleida (GDG Lleida), va reunir una desena de persones a qui es va instal·lar, mitjançant un pendrive, el sistema operatiu Google OS, especialment dissenyat per a escoles a causa de la seua seguretat i perquè és fàcil d’usar. Andreu Ibánez, fundador i coordinador del GDG Lleida, i Albert Merino, coordinador, van ser els encarregats de guiar els usuaris durant el procés d’instal·lació.

A la cita van assistir persones com Marc, estudiant de l’Institut Joan Oró i amb interès per la informàtica, que, com la majoria, volia recuperar un ordinador ja obsolet; o Alejandro, que manté una botiga virtual de vins i de productes de proximitat i també va assistir a la trobada ja que “tinc l’ordinador vell i si es pot guanyar velocitat, millor”.

La jornada d’ahir es tracta de la tercera dins del cicle de trobades tecnològiques obertes al públic que organitza el GDG Lleida. Aquests esdeveniments tenen lloc el tercer dijous de cada mes i s’organitzen amb la intenció de difondre les eines de la companyia Google i de crear una comunitat de desenvolupadors i interessats en les noves tecnologies a la capital del Segrià.

Els organitzadors de la cita, Andreu Ibáñez i Albert Merino, viatjaran el pròxim mes de maig, amb dos companys més, a Califòrnia, EUA, per tal d’assistir, en representació de GDG Lleida, al congrés que celebra anualment Google.

tracking