SEGRE

TURISME INICIATIVA

La rectoria de Vila-sana, oberta per vacances

El bisbat de Solsona ofereix a l’estiu aquestes dependències a famílies nombroses

Imatge de la rectoria de Vila-sana.

Imatge de la rectoria de Vila-sana.JOAN GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La rectoria de Vila-sana obrirà les portes aquest estiu perquè famílies nombroses puguin passar-hi les vacances d’estiu. Així ho ha decidit el bisbat de Solsona, que ha inclòs aquest espai en un projecte que l’any passat va tenir molt èxit i ara es durà a terme, al costat de la de Vila-sana, a l’hostatgeria del Santuari de Lourdes del Nou i la rectoria de Cambrils.

Serà del 23 de juny al 8 de setembre i per un termini d’entre una i dos setmanes. L’únic requisit és ser família nombrosa. El preu és la voluntat per cobrir les despeses. Les persones interessades hauran d’omplir un formulari al web del bisbat i tindran de termini fins al 31 de maig per enviar la sol·licitud. A la pàgina web del bisbat, a banda d’omplir el formulari, també es poden veure les instal·lacions de les quals disposen les tres rectories.

Totes compten amb diverses habitacions per dormir, cuina, bany i diverses sales d’estar.

La rectoria de Vila-sana té una capacitat per a deu persones (dos llits dobles i sis d’individuals) i, malgrat que el preu és la voluntat, des de la pàgina web del bisbat destaquen que la quantitat orientativa per cobrir les despeses són 200 euros a la setmana.

La de Vila-sana és la rectoria amb més capacitat de les tres que ofereix el bisbat, ja que la del Santuari de Lourdes del Nou pot acollir onze persones mentre que el de Cambrils la seua capacitat es redueix fins als cinc inquilins.

El bisbat va posar en marxa aquesta iniciativa l’any passat amb un gran èxit de clients i considera que, amb la rectoria de Vila-sana, ampliaran l’oferta i oferiran una nova alternativa de turisme rural d’interior.

tracking