SEGRE

SORTEJOS ATZAR

La Pobla reparteix 600.000 € d'un primer premi de la loteria

L’administració de la localitat va vendre deu dècims del 90862

Teresa Agulló, de l’administració La Ganxa, de la Pobla de Segur, ahir amb el número guanyador.

Teresa Agulló, de l’administració La Ganxa, de la Pobla de Segur, ahir amb el número guanyador.LA GANXA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La sort va viatjar ahir fins a la Pobla de Segur gràcies al primer premi del sorteig de la Loteria Nacional, que va deixar en aquesta localitat del Pallars Jussà 600.000 euros. Va ser l’administració batejada com a La Ganxa, situada al número 1 de l’avinguda Catalunya, que va vendre deu dècims, tota una sèrie, del número 90862. Cada un va resultar premiat amb 60.000 euros. “Estem molt contents perquè és el premi més gran de la Loteria Nacional que hem donat. Acostumo a tenir números molt alts i quan ho vaig veure mentre seguia el sorteig en directe vaig pensar que podia ser un dels nostres. Si els diners s’han quedat aquí a la Pobla estaré encantada”, va explicar a aquest diari Teresa Agulló, propietària de l’administració. I és que Agulló desconeixia qui podrien ser els afortunats amos dels dècims premiats, ja que, encara que compta amb una clientela força fixa cada setmana, també proven sort a la seua oficina moltes persones que estan de passada.

El número premiat no és un dels que l’administració, que va ser l’única a tot Espanya que va repartir sort en el primer premi, té abonats habitualment, sinó que el va enviar a l’oficina de forma aleatòria Loteries i Apostes des de la central de Madrid.

Segon premi important a Ponent en un mes després de l’Euromilions segellat al febrer a Vielha

Aquest és el segon premi important que cau a les comarques lleidatanes en un mes. I és que a finals del febrer passat l’administració número 1 de Vielha va segellar un bitllet que va resultar afavorit amb un premi d’un milió d’euros corresponent al sorteig de l’Euromilions. La combinació guanyadora va ser premiada en la categoria “el Milió”, un codi d’aquesta rifa que es troba al mateix bitllet d’Euromilions i que se sorteja únicament els divendres, però hi participen els compradors dels sortejos d’aquell dia i de dimarts.

tracking