SEGRE

INFANTESA CERTAMEN

Diversió per Setmana Santa

Obre portes Cucalòcum Primavera, que espera rebre 7.000 visitants i ofereix una vintena d’activitats || Les manualitats, el dibuix i la ciència, protagonistes dels tallers de l’any

L’Aecc de Lleida organitza la 6a edició del concurs de dibuixos.

L’Aecc de Lleida organitza la 6a edició del concurs de dibuixos.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els cavallets, els castells inflables i els matalassos elàstics van ser ahir el centre d’atenció dels més petits de casa en la primera jornada del Cucalòcum Primavera de Lleida, un espai pensat per al lleure dels nens i nenes que coincideix amb les vacances escolars de Setmana Santa. Així, el parc infantil, que arriba aquest any a l’onzena edició, va ser punt de trobada de petits, però també de mares i pares, oncles i avis que van portar els petits a la Fira de Lleida “perquè gaudeixin de les vacances”, va explicar Xènia Herrera, visitant del certamen que va afegir que “és el segon any que venim, perquè des que el vam visitar l’any passat, fins i tot, ella [la seua filla], ens ho demana”.

Les claus

  • Activitats. El Cucalòcum Primavera té programades una vintena d’activitats lúdiques i de manualitats, com també participatives i esportives. 
  • Sensibilització. El certamen compta amb tallers i concursos de sensibilització gràcies a la participació de la delegació de Lleida de l’Associació Espanyola Contra el Càncer.
  • Horaris. El certamen està obert de les 10 a les 14 hores i de les 16 a les 20 hores. Cucalòcum Primavera tancarà les portes aquest dijous que ve, 29 de març. 
  • Preus. Els preus de les entrades es mantenen respecte als de l’any anterior. L’entrada infantil té un cost de 3 euros i la dels adults, de 2. 

Entre les activitats i zones que es poden trobar al pavelló número 3 del recinte firal en destaquen les esportives, en les quals els petits poden practicar esports com el bàsquet, el tenis i l’hoquei o fer patinatge, córrer a la zona de psicomotricitat o saltar entre bales de palla. Per als més petits, la Paeria també ha habilitat la ludoteca, un espai en el qual es poden trobar jocs de taula, jocs simbòlics, d’exercici i de construcció. Així mateix, la sensibilització torna a formar part d’aquest saló gràcies a la participació de la delegació lleidatana de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (Aecc), que, com a novetat, organitza aquest any un taller de petits científics, que “compta amb la participació d’un nou tipus de voluntariat de l’entitat, que s’encarrega d’ensenyar a través de petits experiments els beneficis d’una alimentació saludable i un estil de vida actiu”, va comentar Dolors Zapata, membre de l’Aecc de Lleida. L’entitat, a més, organitza la sisena edició del concurs de dibuixos Menjar bé és divertit! amb l’objectiu de “fomentar una dieta variada”, va afirmar Zapata. “Esperem rebre prop de cinc-cents dibuixos entre les dos categories que tenim: la de 0 a 6 anys i la de 6 a 12 anys.” Els diversos premis, que reconeixeran “la creativitat dels dibuixos més originals, els més saludables o els més acolorits”, s’entregaran el pròxim dia 24 d’abril.

Cucalòcum Primavera estarà obert fins aquest dijous que ve, 29 de març, i l’horari és, al matí, de les 10.00 hores a les 14.00 hores del migdia i, a la tarda, de les 16.00 a les 20.00 hores del vespre. El preu de les entrades d’enguany és de 3 euros, per als nens i nenes, i dos, per als adults.

L’Aecc de Lleida organitza la 6a edició del concurs de dibuixos.

L’Aecc de Lleida organitza la 6a edició del concurs de dibuixos.ITMAR FABREGAT

L’Aecc de Lleida organitza la 6a edició del concurs de dibuixos.

L’Aecc de Lleida organitza la 6a edició del concurs de dibuixos.ITMAR FABREGAT

tracking