SEGRE

TECNOLOGíA

Xiaomi es llança a conquerir la telefonia d'alta gamma amb el model Mi Mix 2S

La companyia xinesa comparteix en la seua filosofia oferir tecnologia capdavantera a preus assequibles

Xiaomi es llança a conquerir la telefonia d'alta gamma amb el model Mi Mix 2S

Xiaomi es llança a conquerir la telefonia d'alta gamma amb el model Mi Mix 2SLtd., Lei Jun

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La companyia xinesa Xiaomi va presentar aquest dimarts el seu nou model, el Mi Mix 2S, un telèfon amb què busquen conquerir la telefonia d’alta gamma amb la seua filosofia de tecnologia capdavantera a preus assequibles.

"A molts països la nostra marca no és tan coneguda com les grans firmes, però la nostra qualitat és al seu nivell i en molts aspectes som molt millors que ells", va apuntar en una trobada amb mitjans el director global de mercadotècnia i producte, Donovan Sung.

L’aparell va ser presentat a la ciutat xinesa de Xangai pel conseller delegat i fundador de la marca, Lei Jun, que va assegurar que el terminal, el de més alta gamma de Xiaomi, supera en moltes variables al model més recent d'iPhone, 'iPhone X.

Però el seu preu, a partir de 3.299 iuans (421 euros, 525 dòlars) és molt inferior al popular telèfon d’Apple.

I és que, com va recordar Sung, Xiaomi continua amb la filosofia amb què va nàixer el 2010, innovació per a tothom, és a dir, fer que l’alta tecnologia sigui accessible per a les masses.

Xiaomi és avui el quart venedor del món de telèfons mòbils i és present a 70 països, entre ells Espanya, on va arribar el novembre de l’any passat i té ja tres botigues físiques a Madrid i una a Barcelona, encara que el seu principal canal de venda continua sent l’online.

El MIX 2S estarà disponible a la Xina a partir del 3 d’abril i arribarà posteriorment al mercat internacional.

Amb fins 8 GB de RAM i 256 GB d’emmagatzemament, l’aparell té una càmera dual de 12 megapíxels i intel·ligència artificial, està impulsat per l’últim xip Qualcomm Snapdragon 845 i utilitza el sensor Sony IMX363 per a fotos amb poca llum i tecnologia Dual Píxel per a autofocus súper ràpid.

El Mi MIX 2S estarà disponible a la Xina a partir del 3 d’abril i arribarà a mercats mundials en una data posterior,

Juntament amb el nou model de telèfon, Xiaomi llançarà una plataforma de càrrega sense fil.

tracking