SEGRE

SUCCESSOS

Tallada l’A-30 per un accident d’un camió amb elefants que estan en la via

Quatre paquiderms ocupen dos carrils i un voral de la via

Tallada l'A-30 per un accident d'un camió amb elefants que estan en la via

Tallada l'A-30 per un accident d'un camió amb elefants que estan en la viaEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’A-30 ha quedat tallada aquesta tarda al seu pas per la localitat d’Albacete de Pozo Cañada a causa de l’accident d’un camió que ha provocat que els elefants que transportava hagin quedat solts per la carretera.

Fonts del servei d’emergències 112 han informat a Efe que l’accident ha passat a les 16.03 hores, quan ha sortit de la via un camió que transportava elefants, a l’altura del quilòmetre 23 de l’A-30, al seu pas pel terme municipal de Pozo Cañada (Albacete), en sentit Múrcia.

A causa d’aquest accident, la Direcció General de Trànsit ha informat en la seua pàgina web que està tallada la carretera A-30 en els quilòmetres 23-24.

A més, l’Ajuntament de Pozo Cañada ha informat en el seu perfil de la xarxa social Twitter, consultat per Efe, que el trànsit ha estat desviat cap a la N-301 al seu pas per la localitat.

En aquesta mateixa xarxa social, l’Ajuntament de Pozo Cañada ha publicat diverses fotografies en les quals es pot veure un camió bolcat i creuat a l’autovia i almenys, quatre elefants solts als dos carrils de la carretera i al voral.

En aquest sentit, el 112 ha assenyalat que la Guàrdia Civil ha precisat que al lloc del succés es troben els domadors del circ a qui pertanyen els elefants per a la seua cura i, a més, i estan provant de localitzar una plataforma per recollir i poder transportar els animals.

El conductor del camió ha resultat il·lès.

Fins al lloc del succés s’han desplaçat agents de la Guàrdia Civil, efectius d’obres públiques i emergències 112 i del centre regional d’incendis.

tracking