SEGRE

EMPRESA SALUT

Philip Morris deixarà de produir cigarros i aposta pel tabac sense combustió

Seu de la multinacional Philip Morris International.

Seu de la multinacional Philip Morris International.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El gegant de la indústria tabaquera Philip Morris, propietària de marques com Marlboro o Chesterfield, va anunciar ahir que abandonarà el negoci dels cigarros. Segons va informar l’empresa, a partir d’ara apostarà només pels productes lliures de fum.

Aquest sistema sense combustió consta d’un cilindre amb una resistència elèctrica al seu interior que genera una calor de 300 graus centígrads. Amb la calor s’escalfa, sense arribar a cremar, la càrrega de tabac, que seria aproximadament la meitat de la que porta un cigarret normal. Segons Philip Morris, a l’evitar la combustió del tabac s’evita alliberar la major part de les substàncies altament cancerígenes.

En aquest sentit, el passat 21 de març la tabaquera va informar que la fàbrica de la seua afiliada grega Papastratos, ubicada a la localitat d’Aspropyrgos (Grècia), cessava per complet la producció de cigarros. L’operació, per reconvertir la indústria al tabac de no-combustió, ha comptat amb una inversió de tres-cents milions d’euros per poder reemplaçar les línies de producció.

tracking