SEGRE

COMUNICACIONS

Telefónica impulsa la primera aliança global de ciberseguretat entre operadores

L’objectiu és oferir a les empreses una àmplia cartera de serveis en matèria de seguretat cibernètica

Telefónica impulsa la primera aliança global de ciberseguretat entre operadores

Telefónica impulsa la primera aliança global de ciberseguretat entre operadoresEFE/Archivo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Telefónica, Etisalat, Softbank i Singtel han firmat aquest dijous un acord per crear la primera aliança global de ciberseguretat entre operadores de telecomunicacions, segons han informat aquestes companyies en un comunicat.

L’acord té per objectiu oferir a les empreses una àmplia cartera de serveis en matèria de seguretat cibernètica.

L’aliança, segons els seus promotors, serà un dels principals proveïdors de ciberseguretat del món, amb més d’1.200 milions de clients i presència a més de 60 països d’Àsia Pacífic, Europa, l’Orient Mitjà i Amèrica.

Així mateix, els impulsors d’aliança seran capaços d’aconseguir sinergies operatives i economies d’escala que ajudaran a reduir el cost dels seus clients.

En aquest sentit, l’acord, que es manté obert a incorporacions futures, té la capacitat de donar suport als seus clients en qualsevol moment i lloc, la qual cosa permetrà respondre amb rapidesa a les amenaces de seguretat cibernètica.

Els membres del grup manegen 22 centres d’operacions de seguretat a nivell internacional i ocupen més de 6.000 professionals del sector.

Els integrants d’aquesta aliança estudien la possibilitat de desenvolupar noves tecnologies com l’anàlisi predictiva mitjançant "machine learning" i la seguretat cibernètica avançada per a l’Internet de les coses.

tracking