SEGRE

CERTÀMENS ARTS ESCÈNIQUES

Rialles de rècord a Alcoletge

El festival de pallassos i bufons tanca la setena edició amb més de 4.000 espectadors || Joan Pesarrodona, premi Buuuf!

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les rialles patrocinades per les companyies de teatre Los Bolau, La Bleda i La Cremallera, entre d’altres, van posar ahir el colofó a Buuuf!, el festival de pallassos i bufons a la gorra d’Alcoletge que ha aconseguit fer les delícies de més de 4.000 persones en aquesta setena edició. El mateix director artístic del certamen, Magí Valls, va qualificar aquestes xifres com “un èxit de públic sense precedents que fa pensar en la consolidació del festival”.

I és que, malgrat una inauguració passada per aigua, el mal temps no va impedir a petits i grans disfrutar dels més de trenta espectacles d’humor per a tota la família.

“Tots els espectacles han registrat una afluència d’espectadors superior a la de l’any passat”, va assegurar Valls, que també va agrair les subvencions voluntàries del públic. En aquest sentit, el festival de pallassos continua oferint accés gratuït, encara que al final de cada actuació els artistes passen la gorra entre el públic. Una de les sorpreses del festival va ser l’entrega del premi Buuuf! a Joan Pesarrodona, el regidor de Sant Joan de Vilatorrada (Bages) imputat per delictes d’odi per haver-se posat un nas de pallasso al costat d’uns agents que custodiaven el departament de Governació el 20 de setembre del 2017. A més de xous internacionals, el plat fort d’aquesta edició va ser el primer espectacle itinerant, Open doors de Pere Hosta.

Els petits van gaudir ahir de La Bleda.

Els petits van gaudir ahir de La Bleda.ITMAR FABREGAT

Els petits van gaudir ahir de La Bleda.

Els petits van gaudir ahir de La Bleda.ITMAR FABREGAT

tracking