SEGRE

TECNOLOGIA EMPRESES

Lleida aterra a Silicon Valley

L’empresa de desenvolupament de videojocs Starloop Studios obre una seu al paradís de la tecnologia, a Califòrnia || Ja compta amb tres empleats i ampliarà a deu a finals d’any

Starloop Studios compta amb dos oficines a Lleida. A la imatge, la de l’avinguda Onze de Setembre.

Starloop Studios compta amb dos oficines a Lleida. A la imatge, la de l’avinguda Onze de Setembre.LLEONARD DELSHAMS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El món tecnològic i innovador té la seua principal base d’operacions a Silicon Valley i l’empresa lleidatana Starloop Studios, l’única de la província a desenvolupar videojocs a escala internacional, ha obert una seu a San José, Califòrnia, per obrir-se pas a l’altre costat del mar.

La nova oficina permetrà, segons els seus responsables, fer servir el talent i els recursos necessaris per poder oferir un servei de més qualitat, amb més innovació i, sobretot, més competitivitat. La filial americana es convertirà també en un punt de connexió entre Starloop Studios i el mercat internacional. Actualment, l’empresa compta amb representants de vendes a Alemanya i el Regne Unit, i amb aquesta seu als Estats Units pretén obrir portes al mercat internacional més enllà d’Europa.

A les seues oficines de Lleida ocupa 35 treballadors, amb l’objectiu d’ampliar-los a 45 a finals d’any. A la seu de Silicon Valley també preveu expandir la plantilla a deu treballadors a l’acabar aquest exercici.

Per al CEO de la companyia, Jesús Bosch, l’aterratge als Estat Units “suposa un pas que reforça la nostra aposta de ser una empresa multinacional i intercultural”.

En aquest sentit, el director de Màrqueting, Marc Segura, va explicar ahir que les noves oficines els facilitarà l’accés a projectes de més embargadura. “Som conscients que a Lleida hi ha talent i volem aprofitar-lo. Aquest pas ens permet la possibilitat de treballar en remot per als nostres clients ubicats fora del continent i ens permet fer servir tot el talent local per desenvolupar videojocs a nivell mundial”, va assenyalar. La firma té entre els seus clients Samsung, Kiloo, 505 Games o Wooga, entre d’altres.

Altres firmes de tecnologia a nivell internacional Altres empreses lleidatanes han aconseguit conquestes en el món tecnològic a nivell mundial. És el cas de Kolau, una empresa de màrqueting digital fundada per Danny Mola, de 34 anys i originari de Balaguer. Aquesta firma també està present a Silicon Valley i impulsa un projecte internacional per ocupar programadors a l’atur, 35 d’aquests de Balaguer en l’última edició. Per la seua part, Lleida.net, empresa de certificació i notificació electrònica, fa anys que es va obrir pas al mercat internacional i està present en quinze països.

Starloop Studios compta amb dos oficines a Lleida. A la imatge, la de l’avinguda Onze de Setembre.

Starloop Studios compta amb dos oficines a Lleida. A la imatge, la de l’avinguda Onze de Setembre.LLEONARD DELSHAMS

tracking