SEGRE

LLEURE MÚSICA

Lo Closcamoll de Tàrrega convoca més de 2.000 persones

Quarta edició del festival infantil

Actuació del grup Macedònia, cap de cartell d’aquesta edició del festival infantil de Tàrrega.

Actuació del grup Macedònia, cap de cartell d’aquesta edició del festival infantil de Tàrrega.X. SANTESMASSES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El festival infantil Lo Closcamoll que organitza l’associació Agrat de Tàrrega va convocar ahir dissabte més de 2.000 participants a la quarta edició, que va vendre 1.300 entrades anticipades. El portaveu d’Agrat, Jaume Vilalta, va manifestar que el certamen atreu públic infantil de tot Lleida. La d’ahir era la segona edició consecutiva que se celebrava a les instal·lacions del centre educatiu Àngel Guimerà.

L’actuació estrella d’aquest any va ser la de Macedònia, formació premiada recentment per la revista Enderrock. Van completar el cartell Jordi Tonietti, la banda Pita i Albercocks. Lo Closcamoll es va completar amb tallers per als més petits, jocs de fusta gegants, contacontes, photocall, pintacares, espai de descans i lactància, llocs de menjar, i food trucks.

Un dels principals atractius va ser la instal·lació de llums, colors i música que l’artista audiovisual de Tàrrega David Giribet va col·locar al nou pavelló del centre.

Lo Closcamoll manté el seu caràcter solidari i destinarà un 10 per cent de la recaptació de les entrades a una causa social, en aquesta ocasió a l’entitat Down Lleida. A més, es podien adquirir els escuts solidaris de la Policia Local de Tàrrega per recaptar fons a favor dels nens amb càncer.

tracking