SEGRE

JOCS ATZAR

El segon premi de la Loteria Nacional deixa 120.000 euros a la ciutat de Lleida

|

David Masip, de Rosa de Ponent, mostra el número premiat.

David Masip, de Rosa de Ponent, mostra el número premiat.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les comarques de Lleida estan en ratxa quant a premis de jocs d’atzar es refereix. Si divendres, la Grossa de Sant Jordi va repartir 2,25 milions d’euros a les comarques de Lleida amb al primer premi al Palau d’Anglesola i Balaguer i part d’un cinquè a la ciutat de Lleida, el segon premi de la Loteria Nacional va deixar ahir 120.000 euros més a la capital del Segrià. Concretament, l’administració número 1 Rosa de Ponent, situada a l’avinguda Francesc Macià, va vendre due dècims del número 31079, agraciat amb 12.000 euros per bitllet. David Masip, propietari i president de l’Associació Provincial d’Administracions de Loteries de Lleida, va afirmar que “un dels dècims premiats és d’un client fix”.

A més, l’administració també va vendre uns deu dècims més del número anterior (31078), afavorit cadascun dels quals amb 540 euros. Masip va reconèixer que “és sorprenent que hagin tocat tants premis en tan pocs dies”.

Val a recordar que el 31 de març la Primitiva va deixar 1,38 milions a Magraners. Dies abans, també van tocar dos premis més de la Loteria Nacional i l’Euromilions a la Pobla de Segur i Vielha, afavorits amb 600.000 i un milió d’euros, respectivament.

tracking