SEGRE

FESTEJOS TRADICIÓ

Pubilles del segle XXI per a Lleida

Deu joves de 18 i 19 anys representaran la ciutat de Lleida durant les Festes de Maig || Estaran en els actes institucionals més importants

Les deu noies que representaran barris i partides de Lleida, ahir, durant la presentació a la Paeria.

Les deu noies que representaran barris i partides de Lleida, ahir, durant la presentació a la Paeria.ÒSCAR MIRÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les Festes de Maig de Lleida estan a la cantonada. Així es va constatar ahir amb la presentació de les pubilles d’aquesta pròxima edició, que tindrà lloc entre el dia 9 i el 13 de maig. Amb el saló de sessions de la Paeria com a escenari, van ser l’alcalde de Lleida, Àngel Ros, i la regidora de Cultura, Montse Parra, qui, acompanyats pels regidors Paco Cerdà, Ángeles Ribes i Dolors López, van donar a conèixer la desena de joves que representaran aquest any la ciutat i l’alegria de la festa major. Són Laia Planes Gòdia (Arques de Rufea), Clara Fernández Donaire (Torres de Sanui), Gemma Gardeñes Montserrat (Montserrat), Montse Guiu Florensa (Balàfia), Sònia Baiget Solé (Bordeta), Júlia Queralt Sòria (Cappont), Maria Foix Franco (Pla de Gualda), Íngrid Quintana Oms (Pardinyes), Nassima Adlif Idbensalm (Magraners) i Pili Martínez García (Centres i Cases Regionals de Lleida). Les deu joves, d’entre 18 i 19 i estudiants, van dir sentir-se “il·lusionades” i amb “moltes ganes de representar tots els barris”, encara que van afirmar també que “així que s’atansen els actes els nervis són cada vegada més grans”.

Per la seua part, els representants municipals van explicar que ara “sou les protagonistes d’aquesta tradició, recuperada el 1978. Representeu la gent jove, però també tota la ciutadania”, va dir Parra.

Les deu pubilles procedeixen de diferents barris i partides de la ciutat de Lleida

L’alcalde Ros, per la seua part, les va encoratjar a “portar l’alegria i la festa a la gent gran, que només connecta amb les Festes de Maig gràcies a vosaltres”.

tracking