SEGRE

Divuit ferits en caure una grada del plató de 'Chester' de Risto Mejide a Barcelona

El presentador entrevistava Andrés Iniesta

Risto Mejide

Divuit ferits en caure una grada del plató de 'Chester' de Risto Mejide a BarcelonaEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Divuit persones han resultat ferides lleus, dos d’elles menors, en esfondrar-se la grada d’un plató de la productora Mediaset en el camp de futbol Satalia de Barcelona per rodar un capítol del programa "Chester" de Cuatro, en el que Risto Mejide entrevistava el futbolista Andrés Iniesta.

Segons han informat fonts municipals, l’accident ha ocorregut|passat poc després de les 12:00 hores d’avui quan, per causes que s’investiguen, s’ha ensorrat una grada que la productora havia instal·lat per ubicar el públic del programa. En el sinistre han resultat ferides onze persones que han estat traslladades a diferents centres sanitaris, cap d’elles de gravetat.

A més, unes altres set persones han estat ateses pels serveis mèdics al mateix lloc dels fets, però no han estat traslladades a un centre hospitalari, segons el balanç facilitat pel Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Fonts del FC Barcelona han confirmat a Efe que, quan ha succeït l’accident, estava sent entrevistat al plató de "Chester" el futbolista Andrés Iniesta, qui ha sortit il·lès del sinistre i només ha patit un "petit ensurt". La Guàrdia Urbana de Barcelona ha precintat el camp de futbol Satalia, situat al barri del Poble Sec, per retirar l’estructura sinistrada i recollir indicis que permetin esbrinar les causes de l’accident.

Paral·lelament, l’Ajuntament de Barcelona ha anunciat que obrirà diligències informatives per esbrinar les causes de l’accident ocorregut en el camp de futbol, de titularitat municipal.

El sinistre ha mobilitzat a diverses dotacions dels Bombers de la Generalitat i ambulàncies del SEM.

En un tuit, Risto Mejide ha afirmat que per respecte als ferits ha esborrat totes les publicacions que havia penjat a les xarxes socials sobre l’enregistrament d’avui del seu programa i ha afegit: "l’important és que es recuperin com més aviat millor".

Minuts més tard, Mediaset ha fet un altre tuit en el que ha agraït "a cossos de seguretat, serveis d’ambulància i bombers de Barcelona l’atenció immediata als ferits lleus en el seu primer diagnòstic que ha ocasionat la caiguda d’una grada del públic durant el rodatge d’una edició del programa Chester".

tracking