SEGRE

LLEURE INFANTIL

Els Camps Elisis, una macroludoteca

Desena edició de la festa Lleida Juga amb tres-cents jocs i tallers per a centenars de nens i les seues famílies || La zona de la Glorieta es converteix en un gegant pati lúdic de 8.000 metres q

La ‘pesca’ d’aneguets de goma, una de les activitats per als més petits ahir als Camps Elisis.

La ‘pesca’ d’aneguets de goma, una de les activitats per als més petits ahir als Camps Elisis.LLEONARD DELSHAMS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Camps Elisis es van convertir ahir en un gegant pati de jocs de 8.000 metres quadrats en els quals els més petits s’ho van passar pipa. La calor i el bon temps van acompanyar una jornada lúdica en què van participar, per desè any consecutiu, les ludoteques públiques dels barris de Balàfia, la Bordeta, Cappont, Centre Històric i Parc de Gardeny, que van celebrar el seu vintè aniversari amb més de tres-cents jocs i tallers, amb una especial afluència de públic en els refrescants jocs d’aigua i els jocs tradicionals de fusta.

Centenars de famílies van gaudir d’una macroludoteca a la zona de la Glorieta i el parc infantil dels Camps Elisis, que va incloure jocs d’habilitat, tallers de pintar cares, un photocall i un espai per a la primera infantesa, entre moltes altres activitats. Com a novetat, la desena edició de la festa Lleida Juga va incorporar jocs d’experimentació, amb circuits de psicomotricitat, jocs sensorials i tallers de creació lliure amb fusta natural.

Centenars de famílies van participar en una jornada lúdica en què van triomfar els jocs d’aigua

La música també va ser igualment protagonista d’una jornada en la qual l’ajuntament preveia superar els 2.000 visitants de l’edició anterior i que va comptar amb l’actuació del famós caragol Banyetes i Skatas com a colofó.

A la festa, organitzada per l’equip d’educadors de les ludoteques, van col·laborar també més de setanta estudiants voluntaris de la Universitat de Lleida i l’Institut Ronda, que van orientar i van animar els més petits a cada taller.

En total, les cinc ludoteques municipals atenen una mitjana de 279 persones al dia, amb el centre del barri de Balàfia com el més freqüentat, amb 76 usuaris diaris i prop de 340 socis. L’objectiu d’aquests espais és facilitar la conciliació de la vida familiar i laboral amb jocs que estimulen l’enginy i la creativitat dels més menuts.

La ‘pesca’ d’aneguets de goma, una de les activitats per als més petits ahir als Camps Elisis.

La ‘pesca’ d’aneguets de goma, una de les activitats per als més petits ahir als Camps Elisis.LLEONARD DELSHAMS

tracking