SEGRE

Sort reparteix deu milions de la Loteria Nacional

Pel número 21821, que l’oficina premiada ven en tots els sortejos || Tots els bitllets premiats es van distribuir via pàgina w

Xavier Gabriel

El venedor de loteria de Sort fa efectiu el trasllat de la seu de La Bruixa d'Or i de la FundacióEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Bruixa d’Or, l’administració número 1 de Sort, va repartir ahir deu milions d’euros gràcies al sorteig especial de juny de la Loteria Nacional. La sort la va portar fins a la capital del Sobirà el 21821, un número al qual aquesta oficina fa diversos anys que està abonada per la coincidència que comença i acaba en 21 i amb el qual juga en tots els sortejos. En total, es van vendre cent dècims (a un preu de 12 euros), el número complet, i cadascun va resultar premiat amb 100.000 euros. Tanmateix, tots els bitllets afortunats es van vendre a través de la pàgina web o de l’aplicació de mòbil (gairebé el 90% del negoci el porta a terme per internet) i cap per finestreta, de manera que és poc probable que hi hagués veïns de la localitat entre els premiats. El segon premi del sorteig d’ahir es va repartir a la localitat madrilenya de Móstoles i el tercer, entre les províncies d’Osca, Tarragona i Navarra.

LES CLAUS

  • Número carismàtic. El 21821 és un número que feia anys al qual l’oficina premiada estava abonada per la coincidència que comença i acaba en 21.
  • Molt utilitzat. Per la singularitat d’aquest número, l’oficina l’utilitza a tots els sortejos.
  • Cent afortunats. Es van vendre un total de 100 bitllets d’aquest número, i cadascun serà premiat amb 100.000 euros.

L’administració de La Bruixa d’Or segueix obrint portes al públic a Sort de dilluns a divendres (excepte festius), malgrat que el mes d’octubre passat va traslladar la seu social a Navarra i la fiscal, a Madrid. Segons informació de Loteries i Apostes, durant els últims mesos aquesta oficina de Sort ha repartit un altre premi milionari de la Loteria Nacional, concretament un total de sis milions d’euros. A més, per Nadal també va aconseguir part de la grossa, de la qual va vendre una sèrie del primer premi, deu dècims, que van suposar quatre milions d’euros.

D’altra banda, un bitllet del sorteig Euromilions que es va validar a Barakaldo, percebrà disset milions d’euros com a únic guanyador de primera categoria (cinc encerts més dos estrella) registrat al sorteig celebrat divendres passat. A més, a la resta de l’Estat es van registrar tres bitllets guanyadors més en el sorteig de divendres de tercera categoria (cinc números), els amos dels quals percebran 26.937,50 euros cada un.

tracking