SEGRE

GUIA

La Pegatina, cap de cartell de la pròxima Transsegre de Balaguer

Un moment de la presentació de la Transsegre, que tindrà lloc del 13 al 15 de juliol a Balaguer.

Un moment de la presentació de la Transsegre, que tindrà lloc del 13 al 15 de juliol a Balaguer.AJUNTAMENT DE BALAGUER

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Pegatina, Rocktambuls i Ksonronda són alguns dels noms propis de la Transsegre de Balaguer, que tindrà lloc del 13 al 15 de juliol i començarà amb la ja tradicional nit de discjòqueis. Així ho va anunciar ahir l’alcalde de la capital de la Noguera, Jordi Ignasi Vidal, que va subratllar que, “en cas que el fort curs del riu no permeti dur a terme les tasques de neteja necessàries, hi podria haver un canvi en la localització de les activitats o la baixada de diumenge”. Després del primer tram de baixada amb barca des de Camarassa fins a Sant Llorenç, la festa continuarà en el marge esquerre del riu amb l’actuació del grup local Ksonronda i un espectacle de llums.

Com a novetat, la Transsegre comptarà amb espectacles pirotècnics dels Diables Bèsties Feréstegues. Tot i així, el plat fort de la nit de dissabte serà l’actuació del grup català La Pegatina, seguit de Rocktambuls i DJ Nando Dixkontrol, que posaran a ballar els visitants.

En la jornada de diumenge, després de la baixada del segon tram entre Gerb i Balaguer, la Federació de Colles de l’Aplec (FECOLL) organitzarà un caragolada solidària en benefici de l’Associació l’Estel d’aquest municipi.

tracking