SEGRE

JOVENTUT ASSEMBLEA

Joves de l’Urgell demanen

Un moment de l’assemblea celebrada ahir a Maldà.

Un moment de l’assemblea celebrada ahir a Maldà.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els joves de l’Urgell estan preocupats per la poca relació que tenen amb els ajuntaments i pensen que no escolten les seues propostes i necessitats. Aquesta és la principal conclusió de la primera assemblea de joves de la comarca que es va celebrar ahir a Maldà en el marc de la quarta edició de la Festa Jove de l’Urgell.

L’alcalde de Castellserà, Marcel Pujol, va explicar que la vintena de joves participants en l’assemblea va coincidir que “existeix poca comunicació entre els ajuntaments i els joves i no els tenen en compte en el moment de desenvolupar polítiques de joventut”. Pujol va destacar que “és un problema que hem d’afrontar ja que si els joves no se senten còmodes amb el seu ajuntament, acabaran marxant”. En el mateix sentit es va pronunciar l’alcalde de Maldà, Sebastià Mata, que va assenyalar que és un problema que han d’abordar.

L’assemblea de joves va reunir una vintena de nois i noies procedents de vuit municipis de l’Urgell, així com càrrecs electes. Sobre això, el president del consell comarcal, Salvador Bonjoch, va valorar molt positivament l’assemblea a l’assenyalar que “és interessant escoltar les necessitats i les inquietuds dels joves i que aquests puguin conèixer de primera mà el funcionament de l’administració”.

La quarta Festa Jove de l’Urgell va seguir a la tarda amb una gimcana en la qual van participar uns 70 joves de 9 pobles distribuïts en 12 grups, que van haver de superar una dotzena de proves. A la nit, i després del tancament d’aquesta edició, va seguir la festa amb el primer concurs de joves bandes de música de l’Urgell i concert de Zoo.

tracking