SEGRE

COMUNICACIÓ AUDIÈNCIA

SEGRE guanya un miler de lectors a Lleida i en suma 88.000

L’EGM referma el seu lideratge, al gairebé triplicar el segon competidor

SEGRE guanya 4.000 lectors i segueix com a líder indiscutible

SEGRE guanya 4.000 lectors i segueix com a líder indiscutible

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una nova onada de dades de l’Estudi General de Mitjans (EGM), la segona de l’any, ha tornat a posar de manifest una vegada més el lideratge indiscutible de SEGRE entre els mitjans de comunicació de les comarques de Ponent. I és que amb els 88.000 lectors diaris en el conjunt de l’Estat que reflecteix aquest informe de les audiències, SEGRE continua sent el diari més llegit de la província de Lleida, on a més ha guanyat un miler més de seguidors i assoleix els 87.000. Això no fa més que augmentar la distància amb el seu competidor més immediat a Ponent, La Vanguardia, que perd un miler de lectors respecte a l’última onada (compta ara amb 30.000) i a la qual SEGRE gairebé triplica en nombre de seguidors. Segons les dades de l’EGM, corresponents al període comprès entre octubre de l’any passat i maig del 2018, el segueixen ja molt de lluny El Periódico (9.000 lectors, tres mil menys), Ara (que es manté en 7.000), El Punt Avui (que també conserva els seus 4.000 seguidors) o El País (que es queda en 3.000 després de perdre dos milers i una posició en el rànquing de diaris més llegits a Ponent).

Aquestes xifres, a banda de situar a SEGRE com el líder indiscutible a les comarques lleidatanes, també permeten al diari lleidatà escalar quatre posicions en el rànquing de Catalunya i situar-se com el sisè mitjà de premsa més llegit, darrere de La Vanguardia, El Periódico, Ara, El Punt Avui i El País, només amb dos mil seguidors menys que aquest últim. A més, és el diari comarcal més llegit de les quatre províncies catalanes, amb 20.000 lectors més que el Diari de Tarragona i gairebé triplicant els del Regió 7, que compta amb 26.000. En el rànquing estatal de diari, SEGRE també avança i ja que col·loca en la posició número 32, davant la 36 de l’anterior onada de l’EGM.

SEGRE escala posicions a Catalunya i ja és el sisè més llegit, al davant de tots els comarcals

De l’estudi d’audiències també destaquen les dades corresponents al suplement dominical de SEGRE, Lectura, que torna a guanyar un miler de seguidors i ja se situa en els 6.000 setmanals.

Rac1, líder català i Catalunya Ràdio, la més escoltada a Ponent Rac1 és la ràdio més escoltada en el conjunt de Catalunya segons les dades fetes públiques ahir per l’Estudi General de Mitjans, que atorguen a l’emissora del Grup Godó 892.000 oients diaris, un 10% en relació amb l’any passat. En canvi, a les comarques lleidatanes, la ràdio preferida pels seus habitants és Catalunya Ràdio, que segons l’EGM compta amb 52.000 seguidors cada dia, la qual cosa suposa tres mil més dels que té Rac1 a Ponent, amb 49.000. La tercera posició a la província l’ocupa Ràdio Lleida, que manté els seus 20.000 oients. Quant a ràdios de temàtica música, Los40 Lleida és líder amb 17.000 seguidors.

tracking