SEGRE

INICIATIVES ACTIVITATS

Tàrrega serà ciutat per la igualtat i lliure de masclisme i agressions LGTBI-fòbiques

Presentació, ahir, de les accions organitzades a Tàrrega.

Presentació, ahir, de les accions organitzades a Tàrrega.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Tàrrega aprovarà al juliol un manifest en el qual es declararà ciutat per la igualtat i lliure de violència masclista i d’agressions LGTBI-fòbiques. L’objectiu és comprometre tota la ciutadania i sumar-hi les entitats locals. Així ho va anunciar el consistori en la presentació de diferents accions de sensibilització per donar visibilitat a aquest col·lectiu, coincidint amb la commemoració avui del Dia Internacional de l’Orgull LGTBI, quan el balcó del consistori lluirà la bandera de l’arc de Sant Martí.

Entre les accions destaquen una campanya amb sis cartells sobre els nous models familiars que desmunta el mite de l’ideal tradicional, la presentació demà de l’associació Colors de Ponent o l’obra Crotch, de Baal. A més, del 2 al 6 de juliol, l’Escola d’Estiu Urgell-Segarra impartirà un curs sobre socialització del gènere per prevenir la discriminació.

D’altra banda, la Seu va presentar ahir els serveis de la comarca per atendre víctimes de violència masclista i de la campanya per a l’estiu No és No. A l’Alt Urgell volem festes lliures de masclisme i LGBTIQfòbia. En el marc d’aquesta última es faran accions de sensibilització amb agents per detectar situacions de violència sexual en espais de lleure.

tracking