SEGRE

CERTAMEN ARTS ESCÈNIQUES

Alpicat obre tres dies de circ amb el festival Circ Picat

Amb vint companyies i deu escenaris

Un moment de l’actuació, ahir, de l’Escola de Dansa d’Alpicat.

Un moment de l’actuació, ahir, de l’Escola de Dansa d’Alpicat.ÒSCAR MIRÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La localitat d’Alpicat és des d’ahir una gran carpa de circ gràcies a la cinquena edició del festival Circ Picat, que oferirà fins demà els espectacles d’una vintena de companyies (són tant catalanes com internacionals i també experimentals i professionals, algunes de les quals de pagament) en una desena d’escenaris.

Les escoles de dansa de la localitat i la de circ d’INEF van ser les encarregades d’obrir el certamen en una edició que busca ser de rècord, ja que ha crescut tant en nombre de dies (ha passat de dos a tres) com en companyies i espais de representació on es mostraran al públic 25 espectacles. L’objectiu és superar els 15.000 espectadors que s’hi van citar l’any passat i per a això els impulsors compten també amb un pressupost més ambiciós que s’acosta als 50.000 euros.

Marcel Gros serà l’encarregat d’obrir avui la jornada a les 12 hores amb el seu espectacle Minuts en un dels nous escenaris muntats per a l’ocasió, l’espai Taverna.

L’agenda per a la resta del dia té programades actuacions d’El Pájaro Carpintero, l’Home Dibuixat, Máximo Óptimo, Peus de Porc, Shakti Olaizola, Ytuquepintas i La Tal. La música també forma part del festival i comptarà amb actuacions de DJ (amb Ponent Roots) i de Thinki’n Wild.

tracking