SEGRE

FESTIVAL

Teatre al carrer a Alpicat

Gran resposta del públic en la cinquena edició del Circ Picat amb tres dies d'espectacles i nous escenaris

Teatre al carrer a Alpicat

Teatre al carrer a AlpicatÒscar Mirón

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El món del circ governa un any més els carrers i places d’Alpicat. Ho fa des del divendres al vespre i seguirà així fins demàa la nit, gràcies a Circ Picat-Festival de Circ i Arts en Viu, que enguany arriba a la seva cinquena edició i ho fa amb una excel·lent resposta de públic en els deu escenaris repartits per tot el poble. Per primer cop en aquests cinc anys d’història, Circ Picat ofereix tres dies d’espectacles. Ahir divendres va aixecar el teló amb dos actuacions més experimentals que van anar a càrrec de l’Escola de Dansa d’Alpicat i de l’Escola de Circ INEF, però immediatament van prendre el relleu les companyies professionals. Concretament, en la primera jornada es van poder veure els espectacles que van oferir Moventmentiks, amb ‘Jaque mate’, i Jam, amb ‘Hats’, a més d’un concert de Thinki’n Wild.

L’activitat ha seguit aquest dissabte al matí amb Marcel Gros (amb ‘Minuts’) i amb l’anomenat Vermut Cirqué a càrrec de diferents Dj’s. A la tarda ha arribat l’hora de les actuacions del gruix de les companyies, com ara El pájaro carpintero (‘Sonarium’), L’home dibuixat (‘Screen Man’), Máximo óptimo (‘Mínimo pésimo’), Xip Xap Teatre (‘Trasto Karts’), Shakti Olaizola (‘Baldin bada’), Ytuquepintas (‘Somnis de sorra’), La Tal (‘Indredible Box’) i un concert itinerant de Sonsonite, per acabar la jornada amb la música de Ponent Roots. La programació de demà inclou, al matí, novament El pájaro carpintero –que també repetirà a la tarda– i Sac Espectacles (‘Danscirkant’), a més del Vermut Cirqué, i a la tarda, Nueveuno (‘Sinergia 3.0’), Centre de Titelles (‘Hathy’), Atirofijo (‘A s’ombra’), els tallers de Xanques del Harri i la companyia francesa Tout par terre, que posarà la cloenda amb l’espectacle ‘Welcome’.

Tots aquests espectacles es podran veure en deu espais escènics, la majoria nous (Escenari Gran, l’espai gastronòmic La Taverna, el Molí, Graó, Fira d’artesania, plaça Maria Rúbies, Pista i l’anomenat Petits, per a menors de 5 anys) i algun d’ells itinerant, i que se sumen a l’escenari clàssic de La Unió. La compra d’entrades es pot fer al punt d’informació del festival (ubicat a la Fira d’artesania) i a la Sala La Unió.

tracking