SEGRE

ESDEVENIMENT SOCIAL

Casament multimilionari del germà de Tusk a Empúries

El germà del fundador de Tesla es casa amb una adinerada activista mediambiental al jaciment grecoromà || Obama, Will Smith i Salma Hayek, entre els convidats

Alguns dels convidats a la boda de Tusk i Wyly, ahir, al jaciment d’Empúries.

Alguns dels convidats a la boda de Tusk i Wyly, ahir, al jaciment d’Empúries.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les restes de la ciutat grecoromana d’Empúries van allotjar ahir el casament de Kimbal Tusk, germà del fundador de Tesla Motors, i la seua parella, la milionària activista mediambiental Christiana Wyly. La parella, casada des de l’abril, va escollir aquest recinte a la vora del Mediterrani per celebrar les núpcies davant de 300 convidats. Entre les personalitats més destacades que van acudir a la cita, malgrat que no es va tenir confirmació oficial de si hi acudirien o no per motius de seguretat, es comptaven l’expresident nord-americà Barack Obama i la seua dona Michelle, l’actor Will Smith, la cantant Beyoncé o l’actriu Salma Hayek. De fet, només aquesta última es va deixar veure abans de l’enllaç.

El recinte arqueològic va tancar a les cinc de la tarda d’ahir i avui es torna a obrir al públic. Com va indicar Josep Manuel Rueda, subdirector de Cultura de la Generalitat, amb els Tusk no s’ha fet cap excepció perquè qualsevol pot llogar Empúries per a la celebració d’esdeveniments privats per uns 10.000 euros. Així les coses, alguns veïns i turistes es van mostrar molestos per les mesures de seguretat que van envoltar la boda.

En declaracions a El Mundo, Maribel Ibáñez, turista, va explicar que “hem anat a comprar un gelat a una botiga i ja havien tancat l’entrada principal al poble, i, esclar, la propietària es queixava que no li entrava ningú”.

Divendres a la nit també es va restringir l’accés al nucli històric de Sant Martí d’Empúries a causa d’una festa privada que es va celebrar a la plaça Major d’aquesta localitat altoempordanesa.

tracking