SEGRE

FESTIVAL ARTS ESCÈNIQUES

Milers de visitants i entrades esgotades per al Circ Picat

Grans i petits van gaudir del segon dia i les dos sessions de pagament, plenes

Els assistents a l’espectacle de Marcel Gros van col·laborar a la perfecció amb el pallasso.

Els assistents a l’espectacle de Marcel Gros van col·laborar a la perfecció amb el pallasso.ÒSCAR MIRÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El festival de circ i arts vives Circ Picat d’Alpicat va arrancar divendres, però ahir va viure la primera de les dos jornades grans. I ho va fer amb milers de visitants omplint els diferents espais disposats per als espectacles i esgotant les entrades de les dos sessions de pagament del dia a la sala La Unió i a càrrec de la companyia L’home Dibuixat.

Però la jornada va arrancar amb Marcel Gros a l’escenari Taverna, on grans i petits van gaudir de valent, alguns sortint a l’escenari i la resta seguint des dels seients les indicacions del pallasso. Va ser just abans d’un vermut cirqué amb música de DJ que va servir per posar el punt final al matí. I és que va ser l’agenda de la tarda la que no va deixar un minut de descans als assistents, amb gairebé una desena d’espectacles prevista. “Estem molt contents. Han passat pel festival milers de persones (l’objectiu és batre el rècord dels 15.000 visitants) i de totes les edats, perquè la idea és que hi hagi espectacles per a tots els públics”, va explicar a SEGRE Jordi Escuer, director artístic del certamen.

Circ Picat posarà avui el punt final a la cinquena edició, la primera de tres dies de durada (l’any passat van ser dos). “Això d’allargar el festival ens ho hem pres aquest any com una prova, però és un format que gairebé segur que es repetirà”, va assegurar Escuer. Per avui hi ha programats 8 espectacles.

Els assistents a l’espectacle de Marcel Gros van col·laborar a la perfecció amb el pallasso.

Els assistents a l’espectacle de Marcel Gros van col·laborar a la perfecció amb el pallasso.ÒSCAR MIRÓN

tracking