SEGRE

GUIA

Circ Picat tanca una edició ambiciosa amb més públic

Consolida la seua proposta ampliant el nombre de companyies i espais || Concerts i tallers han completat l’oferta teatral

Espectacle itinerant ‘Elefant Hathy’ del Centre de Titelles de Lleida, ahir a Alpicat.

Espectacle itinerant ‘Elefant Hathy’ del Centre de Titelles de Lleida, ahir a Alpicat.AJUNTAMENT D’ALPICAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Circ Picat va posar ahir fi a l’edició més ambiciosa i en la qual ha superat les previsions amb un augment dels espectadors. Una cinquena edició que ha ampliat les companyies participants, al passar de 12 l’any passat a una vintena, i també els espais, amb fins una desena d’escenaris en diferents punts d’Alpicat. El teatre ha pres els carrers de la localitat del Segrià durant tres dies i ahir hi va posar el fermall amb actuacions, tallers i concerts durant tota la jornada que van fer les delícies de petits i adults.

El director artístic de Circ Picat, Jordi Escuer, va assenyalar ahir a aquest diari que s’ha aconseguit esgotar entrades i que el públic ha valorat molt positivament que, malgrat tenir més espais, s’ha mantingut la filosofia inicial del certamen que siguin “acollidors i bonics”. Durant aquests tres dies, els espectadors han pogut disfrutar d’un total de 25 espectacles entre actuacions teatrals, concerts i tallers.

El festival va començar divendres a la nit, la novetat d’aquest any, i Escuer va valorar la bona acollida entre el públic, amb gran expectació davant de les actuacions més experimentals, com les de l’Escola de Dansa d’Alpicat o de l’Escola de Circ INEF. Aquestes van actuar al costat de companyies professionals catalanes i internacionals i l’organització va assenyalar que, un any més, s’ha mantingut el Circ Picat com un referent en el món del circ.

tracking