SEGRE

ACTIVITATS ANIMALS

Quaranta nens participen en uns campaments a Rialp amb les seues mascotes

El Dog Camp Junior arriba a la quarta edició

Nens realitzant una de les activitats programades amb els gossos.

Nens realitzant una de les activitats programades amb els gossos.ACEC 4 TURONS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els campaments per a nens i els seus gossos Dog Camp Junior, amb la col·laboració de la firma Terranova CNC, celebren la quarta edició a Rialp amb vint inscrits en cada un dels dos torns que s’ofereixen, el primer de l’1 al 7 de juliol i, el segon, del 8 al 14. Les convivències estan dirigides a nens d’entre 7 i 14 anys que vulguin saber més sobre el món caní. Les tres primeres edicions es van realitzar a Castellcir (Moianès) i aquest any canvien la ubicació per l’Alberg Les Estades de Rialp.

En aquesta edició, els nens poden disfrutar d’una exhibició i un taller de gossos pastors

L’Associació Catalana d’Excursionisme Caní ACEC 4 Turons, entitat organitzadora que fomenta l’excursionisme amb gossos, pretén inculcar valors sobre com s’ha d’educar una mascota per eliminar comportaments incívics o agressius. També volen impulsar la creació de vincles entre els petits i els seus gossos i ajudar a entendre la conducta de l’animal.

Així mateix, un altre dels objectius és integrar els gossos a la societat i garantir una bona convivència. Una de les novetats d’aquesta edició del Dog Camp Junior és que els nens poden disfrutar d’una exhibició i un taller de gossos pastors. A més, diferents ponents desenvolupen diverses masterclass sobre veterinària, primers auxilis, modificació de la conducta i nutrició canina.

La metodologia més destacada que s’utilitza als campaments són els jocs, a causa dels bons resultats que presenten tant en els nens com a les seues mascotes. També treballen amb valors com el respecte, l’empatia o la confiança. Els participants realitzen activitats d’agilitat, habilitats canines, rastreig i salvament aquàtic i esports com senderisme, caiac o trèquing aquàtic.

tracking