SEGRE

ACTIVITATS ESPORT

Vilaller presenta la primera Marxa Popular Saludable amb dos rutes de 16 i 8 km

Imatge de la roda de premsa celebrada ahir a la Diputació.

Imatge de la roda de premsa celebrada ahir a la Diputació.DIPUTACIÓ DE LLEIDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’alcaldessa de Vilaller, María José Erta, va presentar ahir a la Diputació de Lleida la primera Marxa Popular Saludable Riupedrós de Vilaller, que se celebrarà el dia 15 de juliol en aquesta localitat de l’Alta Ribagorça. A l’acte hi van assistir també el membre de la Diputación Eloi Bergós; un representant de Km0 Ponent, Josep Ramon Peguera, i el coordinador de Marxa.cat, Simeó Fuentes.És el primer recorregut del circuit Marxa.cat que s’organitza a l’estiu en aquesta zona pel bon clima que hi ha durant aquesta època de l’any.

El seu objectiu és donar a conèixer l’entorn natural de Vilaller, potenciar el turisme familiar i, a més, crear hàbits de vida saludables.

La ruta recorre la perifèria del Parc Nacional d’Aigüestortes i acaba a l’ermita de Riupedrós, que dóna nom a la marxa. A més, inclou la visita de tres pobles i d’un molí històric del segle XIX. Els participants tindran la possibilitat d’escollir entre dos recorreguts, un de 15,82 km i un altre de 8,01 km. La inscripció online és de 6 € i la presencial, el mateix dia de l’activitat, de 8 €.

tracking